Information

Kulturnatta 2019

Årets Kulturnatta kommer att äga rum fredagen den 25 oktober!

Vad är Kulturnatta?

I snart 30 år har vi haft en festival i Göteborg som heter Kulturnatta. En natt där vi dukar upp hela stadens kulturella knytkalas.

Kulturnatta är en festival av alla, för alla. Vem som helst kan ordna en programpunkt och teatrar, gallerier, ateljéer, biografer och kulturhus håller kvällsöppet för dig. Här kan du utforska allt från dans och teater till temavandringar, ateljébesök och workshops. För alla åldrar och allt med fri entré.

Festivalen arrangeras av Göteborg Stad i samarbete med det fria kulturlivet. Genom att tillsammans bjuda på ett brett utbud av konst och kultur och göra det tillgängligt för alla bidrar vi till en öppen och jämlik stad. Tillsammans skapar vi upplevelser som kan förflytta tankar och gränser.

Kom och upptäck något nytt!

Program

Det är arrangörerna själva som ansvarar för att rätt information står under de enskilda programpunkterna. Hittar du något som verkar fel eller saknar du någon information? Kontakta oss på kulturnatta@kultur.goteborg.se

Åldersgräns

Vissa arrangörer har en åldersgräns, om så är fallet visas detta i programmet.

Först till kvarn

Tänk på att populära händelser kan vara fulla. Planera och boka i god tid. Först till kvarn gäller.

Kontakt

Hör av dig till oss via E-post:
kulturnatta@kultur.goteborg.se

Har du frågor om en specifik programpunkt, vänd dig till arrangören som ansvarar för den.

Press

Kulturnattas pressinformation hittar du på My Newsdesk Fri Konst och Kultur

Projektledare

Projektledare för Kulturnatta 2019 är Björn Pedersen Duivenvoorden,
E-post: kulturnatta@kultur.goteborg.se

Arrangör Kulturnatta 2019

Vem som helst kan ordna en programpunkt på Kulturnatta och teatrar, gallerier, ateljéer, biografer och kulturhus håller kvällsöppet. Bjud in till din keramikateljé, sätt upp en föreställning eller håll en workshop.

Vi tar inte ut några avgifter och ger inget ekonomiskt stöd till dig som arrangör. Du finansierar själv ditt evenemang och är fullt ansvarig för allt som hör till, så som program, scen, arena och tekniska system, tillstånd med mera.

Kulturnatta arrangeras av Göteborg Stad i samarbete med det fria kulturlivet. Genom att tillsammans bjuda på ett brett utbud av konst och kultur och göra det tillgängligt för alla bidrar vi till en öppen och jämlik stad. Tillsammans skapar vi upplevelser som kan förflytta tankar och gränser.

Så här behandlar vi dina personuppgifter

Vi hanterar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningens lagkrav. Du kan läsa mer om detta och om dina rättigheter på Göteborgs Stads hemsida: goteborg.se/dinapersonuppgifter

Om du har synpunkter på kulturförvaltningens hantering av personuppgifter kontaktar du dataskyddsombud:

Johan Bergström
E-post: dso@intraservice.goteborg.se

För registerutdrag eller hjälp med andra rättigheter enligt dataskyddsförordningen kontaktar du kulturförvaltningen:
E-post: kultur@kultur.goteborg.se

Telefon: 031-365 00 00

Kulturnatta är en del av Göteborg Stads kulturförvaltning

Om webbplatsens kakor

Webbplatsen du besöker använder sig av kakor (cookies) – en liten textfil som sparas i din webbläsare, på din dator, telefon eller platta.

Kakorna används för att hålla reda på om du sparar programpunkter i ett eget program, och i administreringssyfte.

Du kan välja att ta bort kakorna i inställningarna för din webbläsare. Notera att då kan inte heller webbplatsen hålla reda på eventuella sparade programpunkter.