Programpunkt

Öppet rep: YOUR BODY ISN'T JUST YOU

Välkomna till Öppet Rep och en smygtitt på YOUR BODY ISN’T JUST YOU (urpremiär 26 oktober)!

YOUR BODY ISN’T JUST YOU är en föreställning om sammanbrott på det mänskliga såväl som på det samhälleliga planet. En uppsättning om samspelet mellan människa och natur – och paradoxen mellan det fantastiska och det destruktiva.

Din kropp är inte bara du. Du är bebodd av kluster av bakterier och mikrober. Vad händer när vi accepterar att vi är natur och delar i en intrikat väv av virus, bakterier och svampar? Kan mikroberna i våra magar tala till oss? Och i så fall, kan vi lyssna till dem? En balansgång mellan humor, värme och djup tragik iscensätter vi den frustration och möjlighet vi befinner oss i; den personliga krisen och världens undergång. Välkommen till en värld av sammanbrott, nya horisonter och möjligheter!

YOUR BODY ISN’T JUST YOU är fysisk teater i upplösningstillstånd. En tickande bomb. Fia Adler Sandblad med bas på Konstepidemin i Göteborg och Annika B Lewis med bas i Köpenhamn har under mer än tre decennier hållit kontakten, arbetat ihop och utvecklat strategier för scenkonst.
YOUR BODY ISN’T JUST YOU tar de fasta på tanken att människan är större än sin kostym och att vi är mer sammanflätade än vi tror: med varandra, med vår historia och med vår möjliga framtid. Tillsammans har de skapat denna berättelse om den resursstarka, lilla människan i full brottning med livsbetingelserna.

Idé, manus & medverkande: Fia Adler Sandblad och Annika B Lewis
Scenografi & kostym: Nonno Nordqvist
Dramaturg: Anne Hübbertz Brekne
Ljud & musik: Jonas Franke-Blom
Ljusdesign: Christofer W Fogelberg
Producent: Andreas Luukinen
Produktion: ADAS teater & Kassandra Production

Med stöd av Göteborgs stad, Århus kommun, Konstnärsnämnden, Godsbanen Århus och ABF.

BOKA plats genom Kulturpunkten

Kontakt:
adasmusikaliskateater@gmail.com
031-82 16 26

www.adasteater.se
www.kassandra-production.dk